Trancio Pizza

Virtuvės Šefas

Cristian Coliselli

Sveiki! Aš esu Cristian. Mano gimtinė – įžymusis, nepaprasto grožio Italijos miestas, Verona. Ten užaugau šeimoje, kurioje jau nuo mažens vyravo restoranų verslas. Mano tėvas Bruno bei dėdė Sergio turėjo keletą nuosavų kavinių, restoranų ir maisto kioskelių. Būtent jie, ko gero, ir padarė man didžiausią įtaką. Iš jų išmokau sunkaus darbo, kūrybiškumo ir drąsos išmėginti naujas idėjas.

Beveik visa mano šeima bent kažkaip prisidėdavo prie šių įstaigų. Nebuvau kitoks ir aš – kiekvieną savaitgalį, bei per vasaros atostogas, eidavau į restoraną ir padėdavau su darbais. Tokia aplinka nemažai prisidėjo prie mano brandos ir asmenybės formavimosi, nes jau paauglystėje pradėjau galvoti apie savo verslą. Nuo tada ir prasidėjo mano nuotykių ir netikėtumų kupina kelionė. Sulaukęs 24-ių atidariau savo pirmąją kavinę. Bėgant laikui sukaupiau nemažą patirtį dirbdamas savo gimtajame mieste bei Londone. Taip pat praleidau nemažai laiko kepdamas ir žymiąsias pizza al taglio. Supratau kas slypi už sėkmingo verslo, nesvarbu ar tai būtų restoranas, picerija, kavinė ar tiesiog kepyklėlė

Stengiuosi visada dirbti su aistra ir klientams suteikti pačios geriausios kokybės skanėstus. Labiausiai savo darbe vertinu kūrybiškumą ir manau, jog geriausi kepiniai gaunasi tada kai kepimo mokslas yra sumaišomas su menu. 

Sveiki atvykę į mano pasaulį!

lt_LTLT